Găsește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe Facebook

Distribuie pe Google

Găsește-ne pe Google+

Distribuie pe Twitter

 comentarii     facebook Google+ twitter
Botezan Claudia Maria
duminică, 28 iunie 2015, ora 23:07

Datorită faptului că la şcoala profesională atât la calificarea confecţioner produse textile cât şi la calificarea strungar, numărul elevilor înscrişi a depăşit numărul locurilor disponibile, Liceul Tehnologic Nr. 1 Luduş organizează probă de admitere la ambele calificări: strungar şi confecţioner produse textile.

Examenul se va desfăşura marţi, 30 iunie 2015, ora 900 în clădirea B (internat) a Liceului Tehnologic Nr.1 Luduş. Intrarea candidaţilor în sălile de examen se face între orele 800 şi 830 pe  baza cărţii de identitate sau certificatelor de naştere. 

Proba de examen: programa şcolară disciplina Educaţie tehnologică, clasa a VIII-a.

 comentarii     facebook Google+ twitter
Botezan Claudia Maria
marţi, 9 iunie 2015, ora 09:39

 La Liceul Tehnologic Nr. 1 Luduș nu se susține proba de preselecție (organizată împreună cu agentul economic) pentru admitere la școala profesională de 3 ani.

 Conform metodologiei şi a procedurii de admitere, în cazul în care numărul final al candidaţilor pentru fiecare calificare va depăşi numărul locurilor disponibile (28 locuri/clasă) se va organiza PROBĂ SUPLIMENTARĂ DE ADMITERE din disciplina Educație tehnologică, clasa a VIII-a, ÎN DATA DE 30 IUNIE 2015 la sediul Liceului Tehnologic Nr.1 Luduș.

 

SITE Inspectoratul Școlar Județean Mureș - Admitere Școala profesională